ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΟΥΛΆΜΕ ΑΔΙΆΒΡΟΧΑ ΠΑΝΙΆ ΣΚΊΑΣΗΣ!

dry ground under shade sail

water logged shade sail view 1

water logged shade sail view 2

water beading under normal shade sail
dry ground under shade sail

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΑΝΕΓΚΑΤΑ:Δεν κατασκευάζουμε ούτε πουλάμε αδιάβροχα προσαρμοσμένα πανιά σκίασης (WS). Θα μπορούσατε να πείτε ότι δεν είμαστε οπαδοί!

Οι περισσότερες έρευνες που λαμβάνουμε για ένα πανί σκίασης που θα σταματήσει τη βροχή έρχονται χωρίς το άτομο να το έχει σκεφτεί καλά. Συνήθως, ένα άτομο θέλει ένα πανί σκίασης για να προστατευτεί από τον ήλιο, να παρέχει σκιά και ένα πιο δροσερό σημείο για να καθίσει, και μετά για κάποιο λόγο αυτό μετατρέπεται σε θέλουμε μια ομπρέλα!

Μια από τις ομορφιές ενός πανιού σκίασης είναι ότι επιτρέπουν τη ροή του αέρα, "αναπνέουν". Το να κάθεστε κάτω από ένα καλά σχεδιασμένο πανί σκίασης δεν είναι διαφορετικό από το να κάθεστε κάτω από ένα υπέροχο σκιερό δέντρο, έχετε προστασία από τον ήλιο, από τις υπεριώδεις ακτίνες και έχετε σκιά με μια ωραία ροή αέρα. Είναι επίσης ένα πιο δροσερό μέρος για να βρίσκεστε! Ο ζεστός αέρας ανεβαίνει και το προϊόν μας επιτρέπει τη διαφυγή του. Ως παράδειγμα, ρωτάω "έχετε πάει ποτέ σε καλοκαιρινή εκδήλωση σε σκηνή; Μπορείτε να θυμηθείτε πόσο ζέστη έκανε;" Ο λόγος της ερώτησης είναι ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα που έχετε όταν έχετε ένα WS, δεν είναι ευχάριστο.

Άλλοι παράγοντες κατά της WS είναι ότι η βροχή σπάνια πέφτει κάθετα και τα πανιά σκίασης είναι συνήθως ψηλά από το έδαφος! Στα περισσότερα σενάρια αν στέκεστε στη μέση του πανιού σκίασης το κεφάλι και οι ώμοι σας θα μείνουν στεγνοί - τώρα μιλάμε για ομπρέλα (πάλι).

Το νερό λιμνάζει στο πανί, όπως δείχνουμε σε μια από τις φωτογραφίες ενός WS, θα ρίξει αυθόρμητα μερικά γαλόνια σε όποιον βρίσκεται κοντά στο πανί

Η εμπειρία των πελατών μας με υπαίθριους χώρους εστίασης είναι ότι, συνήθως σε ψυχρότερα κλίματα, η δυνατή βροχή συνδέεται με πτώση της θερμοκρασίας και άνεμο. Αυτό από μόνο του κάνει την παραμονή σε εξωτερικό χώρο πολύ δυσάρεστη.

Τι είναι το ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣΔεν προμηθεύουμε αδιάβροχα υφάσματα. Όλες οι εμπορικές μας ποιότητες είναι αδιάβροχες σε ελαφριά βροχή ή ψιλόβροχο.  Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σε αυτή τη σελίδα.

Όλες οι εικόνες δείχνουν στεγνό έδαφος μετά από μια ελαφριά βροχή. Ακόμα και σε δυνατή βροχή το νερό δεν περνάει απευθείας μέσα από το ύφασμα σκίασης αλλά θα βρει το δρόμο του προς το χαμηλότερο σημείο και θα τρέξει, επειδή το ύφασμα σκίασης είναι διαπερατό θα υπάρξουν κάποιες σταγόνες όπως φαίνεται στην εικόνα.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σκεφτείτε προσεκτικά Θέλετε πραγματικά προστασία από τη βροχή ή προστασία από τον ήλιο; Δεν είναι το ίδιο πράγμα!