ΧΡΏΜΑΤΑ

Όλα τα πανιά μας γίνονται από το ύφασμα σκιάς σύνθεσης Gale Pacific και πωλούνται με μια υπέρ εκτιμημένη εξουσιοδότηση 15 έτους. Μια ένδειξη της ποιότητάς μας είναι ότι είμαστε στην επιχείρηση για 14 έτη και δεν είχαμε ποτέ μια αξίωση εξουσιοδότησης!

Aquatic blue shadecloth picture
Black shadecloth picture
Bright Orange shadecloth picture
Brown shadecloth picture
Brunswick green shadecloth picture
Cayenne shadecloth picture
Cedar shadecloth picture
Charcoal shadecloth picture
Cherry Red shadecloth picture
Deep Ochre shadecloth picture
Desert Sand shadecloth picture
Gun metal shadecloth picture
Natural shadecloth picture
Navy Blue shadecloth picture
Rivergum Green shadecloth picture
Sky Blue shadecloth picture
Steel Grey shadecloth picture
Turquoise shadecloth picture
White shadecloth picture
Yellow shadecloth picture
εμπορικός 95 340

Σχεδιασμένο για τις δομές έντασης και τα πανιά σκιάς χρησιμοποιείται σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών. Το εμπορικό 95® 340 προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό μέγιστης προστασίας από τον ήλιο, αντοχής και ανθεκτικότητας για να εξασφαλίσει απόδοση μακράς διαρκείας χωρίς συντήρηση.

διαβάστε την τεκμηρίωση

Κατασκευασμένο στην Αυστραλία, το εμπορικό 95® 340 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας UV-stabilised HDPE. Ισχυρό και σταθερό, είναι κατάλληλο για τους σκληρούς αυστραλιανούς όρους.

Είναι 100% μόλυβδος και φθαλικός εστέρας-ελεύθερος, και είμαστε υπερήφανοι που δηλώνουμε ότι είναι το πρώτο αρχιτεκτονικό ύφασμα σκιάς στον κόσμο που χορηγείται πιστοποίηση Oeko-Tex® 100 και Greenguard®.Εμπορικό βαρύ 430

100% στρογγυλό monofilament αρχιτεκτονικό ύφασμα σκιάς, που κατασκευάζεται για τη δύναμη και τη διάρκεια στα προγράμματα μεγάλων κλιμάκων Το εμπορικό βαρύ 430 αναπτύσσεται συγκεκριμένα για τις δομές σκιάς έντασης μεγάλης έκτασης.Με απαράμιλλη διαξονική σταθερότητα θέτει το νέο σημείο αναφοράς σε αρχιτεκτονικό ύφασμα σκιάς.

διαβάστε την τεκμηρίωση

Κατασκευασμένος στην Αυστραλία συγκεκριμένα για τις μεγάλες δομές πανιών σκιάς και τις ακραίες συνθήκες, το εμπορικό βαρύ 430 είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών από τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων στις υπαίθριες περιοχές αναψυχής.

Με την απαράμιλλη διαξονική δύναμη και την ικανότητα ρουλεμάν φορτίων, τα Μονόινα νήματα και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν να διαπλέξουν πλέκουν το σχέδιο εξασφαλίζουν ότι η δομή σκιάς σας θα διατηρήσει τη μορφή σχεδίου της με τον καιρό. Προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό μέγιστης προστασίας από τον ήλιο, αντοχής και ανθεκτικότητας για να εξασφαλίσει απόδοση μακράς διαρκείας χωρίς συντήρηση.

Κάθε χρώμα στην περιοχή έχει δοκιμαστεί ανεξάρτητα μέχρι συντελεστή 87,9% και έχει σχεδιαστεί για να είναι μακράς διαρκείας κάτω από ακραία Αυστραλιανή έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία.DualShade 350

Ένα επαναστατικό νέο ύφασμα που αναπτύχθηκε με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας εν αναμονή της τεχνολογίας πλέξιμο.

διαβάστε την τεκμηρίωση

Το DualShade 350 είναι κατασκευασμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί πλεκτό μοτίβο και διαθέτει ένα μόνο χρώμα στη μία πλευρά και συμπληρωματικό χρώμα στην αντίθετη πλευρά.

Η όμορφη παλέτα συνδυασμών χρωμάτων θα ενισχύσει το σχεδιασμό οποιουδήποτε υπαίθριου χώρου.

Είτε δημιουργείτε μια δομή για ένα σχολείο, παιδική χαρά, κτίριο γραφείων, νοσοκομείο ή αθλητικό συγκρότημα, υπάρχει ένας συνδυασμός χρωμάτων DualShade 350 για να ταιριάζει με οποιοδήποτε περιβάλλον με μοναδικό σχεδιασμό.

Η μοναδική αισθητική αυτού του υφάσματος ξεπερνιέται μόνο από την απόδοσή του.

Η μέγιστη διάρκεια και η ανώτερη διαστατική σταθερότητα επιτυγχάνονται μέσω του ιδιόκτητου πλεκτού σχεδίου μας, και DualShade 350 υποστηρίζεται από μια πλήρη εξουσιοδότηση 10 ετών ενάντια στην UV υποβάθμιση.Εμπορική 95 340FR

Η ανθεκτικότητα και η συμμόρφωση FR συνδυάζονται τώρα για να δημιουργήσουν υφάσματα υψηλής ποιότητας που παρέχουν μέγιστη απόδοση.

διαβάστε την τεκμηρίωση

Το πιο αναγνωρισμένο όνομα σε πλεκτό ύφασμα σκιάς προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό προστασίας από τον ήλιο, αντοχής και ανθεκτικότητας για να εξασφαλίσει απόδοση χωρίς συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κατασκευασμένο στην Αυστραλία, το εμπορικό NinetyFive 340FR είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας UV-stabilised HDPE. Ισχυρό και σταθερό, είναι κατάλληλο για τους σκληρούς αυστραλιανούς όρους.

Τα υφάσματα FR μας ανταποκρίνονται στα αυστηρότερα πρότυπα πυρκαγιάς για τα υφάσματα σκιάς συμπεριλαμβανομένου CSFM 1237.1 & NFPA 701 σε όλες τις παραλλαγές χρώματος με τα υφάσματα που προσφέρουν τη διαξονική σταθερότητα και τις εκτατές ιδιότητες, για την ελάχιστη συντήρηση και τη βελτιωμένη ζωή υφάσματος. Η GALE Pacific προσφέρει υφάσματα επιβραδυντικά πυρκαγιάς στην ευρύτερη ποικιλία βαρών και χρωμάτων της βιομηχανίας για να καλύψει τις απαιτήσεις του έργου σας.

Το εμπορικό NinetyFive 340FR προσφέρει έως και 96,5% προστασία μπλοκ UVR και διατίθεται σε 22 δημοφιλή χρώματα, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ τη συμπλήρωση των υφιστάμενων σχεδιαστικών στοιχείων και των χρωμάτων.ελαφρύ ύφασμα σκιάς

Τα νέα ελαφριά πανιά σκιάς μας σχεδιάζονται για την προσωρινή χρήση.

Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την τεντωμένη μόνιμη εγκατάσταση και πρέπει να ληφθούν κάτω από τις κακές καιρικές συνθήκες και να αποθηκευτούν μέσω των χειμερινών μηνών.

Εάν φροντιστούν καλά, θα έχουν ωφέλιμη ζωή 10 ετών ή περισσότερο.

Καμία πλευρά δεν μπορεί να υπερβεί τα 6 Μέτρα (19' 6")!